Alkmaar Centraal


Zondag 10 maart wordt sportcomplex Oosterhout omgetoverd tot een ware 'You are Next'-kickboks arena. Sportscholen uit heel Noord-Holland zetten hun beste talenten uit de B-klasse in de ring.

Aan dit veel besproken vierman toernooi doet de talentvolle Alkmaarder Rastiano Petronia van Loeks Gym mee. Mooie partijen worden verwacht van de debuterende Frans Schouten (team Aussie). Hij is er op gebrand om in deze klasse zijn ongeslagen status te behouden. Zondag vecht hij tegen de sterke Amsterdammer Miki Manjic van sportschool Ajuau&Etta.

Verder maken vechters van M-sports, Loeks gym en EBS gym hun opwachting in de ring waaronder Yanniek Vliet, Ismail Ouzgni, Jeffrey van Uytrecht en Mohamed Alsaedi. Tijdens deze editie van You are Next wordt ook speciale aandacht besteed aan aanstormende talenten, de jeugdige vechters laten zien wat ze kunnen.

Sportcomplex Oosterhout is gevestigd aan de Vondelstraat 35 in Alkmaar. De zaal gaat om 14:00 uur open. Om 15:00 uur begint de eerste partij. Kaarten in de voorverkoop kosten 25 euro en zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende sportscholen en via ironrings.nl.  Kaarten bij de kassa kosten 30 euro.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl