Alkmaar Centraal


Negen leerlingen van het ROC Horizon College zijn gekwalificeerd voor de landelijke finales van Skills Heroes. Nick Zonneveld (De Rijp), Bart Bonouvrie (Stompetoren), Bjarne Wijker (Egmond aan Zee), Layla Dekker (Zuid-Scharwoude) en Ivana Hommes (Heerhugowaard) zijn de gelukkigen uit de regio Alkmaar die gaan strijden om de titels in deze vakwedstrijden. Voor de Alkmaarders Marc Oostmeijer en Ashley van den Berg is er eerst nog een halve finale.

Nick Zonneveld wordt elektrotechneut, Bart Bonouvrie metselaar, Layla Dekker verkoopspecialiste, Bjarne Wijker installatietechneut, Ivana Hommes verzorgende IG, Marc Oostmeijer tandartsassistent en Ashley van den Berg wordt doktersassistente.

De halve finale van Skills Heroes vindt voor Ashley plaats op 15 maart in Zeeland en voor Marc plaats op 20 maart in de RAI te Amsterdam. De finales zijn op 20 tot en met 22 maart, ook in de RAI. Bij diverse onderdelen is er ook nog een wereldkampioenschap, waar de nationale kampioenen  naartoe zal worden uitgezonden. De Worldskills in de Russische stad Kazan brengt rond 1.600 jonge vakmensen uit zestig landen bij elkaar om te bepalen wie het beste is. (foto: Rob Duin)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl