Alkmaar Centraal


Roeach Graft-De Rijp organiseert woensdagavond 20 maart in samenwerking met de Groene Zwaan in De Rijp weer een filmavond. De film staat in het teken van het thema van dit seizoen: "anders, nieuw kijken"; en geeft een inkijkje in de Afghaanse stad Kaboel.

Kaboel probeert langzaam te herstellen van 25 jaar oorlog. Taxichauffeur Khaled pikt een vrouw en haar baby op.  De vrouw is gekleed in een blauwe boerka.  Ze komen een prijs overeen, ze betaalt hem en hij rijdt weg.  Op de plaats van bestemming stapt de vrouw uit, iemand anders stapt in.... en vindt de baby op de achterbank.  Khaled rent de vrouw achterna, maar ze is verdwenen. Hij blijft achter met de baby - een jongetje van zes maanden. De man probeert de moeder te vinden, maar tevergeefs. Het lot heeft hem een jongetje gegeven voor wie hij zich meer en meer verantwoordelijk acht.

In de Groene Zwaan is koffie en thee vanaf 19:45 uur, de film begint om 20:00 uur.  De toegang is gratis. Voor meer informatie, ga  naar roeach-graftderijp.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl