Alkmaar Centraal


De Alkmaarse fotografe Natasja van der Woude exposeert van dinsdag 19 maart tot zaterdag 6 mei in De Sociëteit aan het Luttik Oudorp te Alkmaar. In het ontmoetingscentrum zullen foto's te zien zijn van mensen met een hersenbeschadiging die in aanraking komen met muziek. De expositie is opgesteld samen met deelnemers van Natasja's fotoworkshop, met ViVa Zorggroep Strammerzoom in Akersloot en Stichting Het Rekerhuis in Alkmaar.

Natasja (1975) begon met het maken van portretfoto’s op haar 30e. Zij volgde gedeeltelijk de opleiding aan de fotovakschool en van een hobby werd fotografie haar dagelijks werk. De Alkmaarse geeft regelmatig fotoworkshops in de Sociëteit en op afspraak. Zelf heeft ze een zeer sprekende stijl, waarbij ze soepel en ontwapenend inspeelt op het onderwerp en de aanwezige sfeer. In haar foto’s is direct zichtbaar dat ze mensen op hun gemak weet te stellen en dat ze geen moment mist van bijzondere ontmoetingen en gebeurtenissen.

De expositie is standaard te bezichtigen van maandag t/m donderdag, tussen 09:00 en 13:00 uur, en ook wanneer er activiteiten zijn in De Sociëteit. (foto: Natasja van der Woude)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl