Alkmaar Centraal


Zaterdag 9 maart is het precies twintig jaar geleden dat Kim Meeldijk en Marion Bleeker de deuren openden van ‘hun’ Rob Peetoom Hair + Make-up salon aan de Ritsevoort in Alkmaar. Ter ere van dit feestelijke jubileum zal Rob Peetoom zelf weer een dagje zijn kunsten vertonen.

De salon aan het Ritsevoort onderging onlangs nog een soft make-over van interieurontwerper Ruud van Oosterhout. Aan de vooravond van het grote 50-jarig jubileum van Rob Peetoom, dat plaatsvindt op 16 april, keert hij dus terug bij de kappersstoel.

Met de komst van Rob Peetoom naar Alkmaar stond in 1999, na zijn vestigingen in Santpoort, Heemstede en Haarlem, de teller op vier. Twintig jaar later is het aantal filialen wereldwijd verviervoudigd, en is het merk een begrip in de kappersindustrie. Toch blijft het originele uitgangspunt van toepassing: “Wat bij je past, maakt je mooi. Je haar moet bij je persoonlijkheid passen, bij je lifestyle.” Daarnaast bestaat ook nog altijd het prijsdifferentiatiesysteem, met een behandeling voor ieder budget.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl