Alkmaar Centraal


Schoner, stiller en voorzien van de modernste snufjes. Dat worden de dertien nieuwe wagens voor de brandweerkorpsen in Noord-Holland Noord. De Veiligheidsregio Noord-Holland Noord (VR NHN) trekt dit jaar ruim zes miljoen euro uit om voertuigen te vervangen.

Een gedeelte van de vloot is inmiddels afgeschreven en aan vervanging toe. VR NHN heeft  acht tankautospuiten, een fourwheeldrive, een schuimblusvoertuig, een hoogwerker, een wagen voor het gaspakkenteam en een boot op het boodschappenlijstje staan.

De voertuigen zijn bestemd voor meerdere korpsen in Noord-Holland Noord. Eén tankautospuit is voor het korps in Alkmaar en de brandweerboot komt in Langedijk te liggen. De fourwheeldrive is bestemd voor de duinen en de kust.

Naast het vervangen van de voertuigen investeert de VR NHN nog eens zo'n vijf miljoen euro in nieuwe digitale systemen en apparatuur zoals een warmtebeeldcamera, hydraulisch redgereedschap, aggregaat en een zaagslijpmachine.  En om de brandweermannen weer fris voor de dag te laten komen staan ook nieuwe wasmachines en drogers op de lijst.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl