Alkmaar Centraal


De Noord-Hollandse groep Dark Rosie treedt vrijdagavond 15 maart op in De Brouwerij. Het voorprogramma in het Alkmaarse podiumcafé is in handen van Jörden Boots. Hij speelt eigen pianostukken en laat die ondersteunen door filmbeelden van Calista van Amerongen.

Dark Rosie maakt avontuurlijke akoestische muziek met een rijk palet aan instrumenten. Hun Nederlandstalige liedjes verrijken ze met accordeon en gitaar klinken, maar ook mandoline, melodica, bouzouki, steelguitar en contrabas. Het gelouterde viertal neemt je mee met verkwikkende luisterliedjes waarin allerlei verschillende tintjes te horen zijn zoals klassiek, blues, salsa, tango en de stijl van Edith Piaf. Over de liefde gaat het natuurlijk, over verlies en troost, maar net zo makkelijk wordt een vrolijke ode aan de katten van de muzikanten gebracht.

Het muzikale programma begint om 20:30 uur. Toegang kost 7,50 euro.  De Brouwerij is wellicht nog bekend onder de oude naam: Zaal Aikema van Grand-café Koekenbier. (foto: Erna Faust)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl