Een 52-jarige voetballer van Alkmaarsche Boys is zondag tijdens een uitwedstrijd bij FC Zaandam in elkaar gezakt op het veld. Dit meldt het verenigingsbestuur op de eigen website. Osman heeft de vermoedelijke hartstilstand niet overleefd, pogingen om hem te reanimeren mochten niet meer baten.

De klap komt hard aan bij de voetbalclub. "Osman genoot wekelijks van het voetbalspelletje en was een graag geziene speler in het team", schrijft het bestuur over Osman, speler in team Zondag 7. "Wij hebben verbijsterd kennis genomen van het plotselinge overlijden." De impact was ook groot voor de tegenstander. Het bestuur van FC Zaandam heeft steun betuigd.

Het is nog niet duidelijk of er een bijeenkomst wordt georganiseerd. De club gaat dat met de nabestaanden en de teamgenoten overleggen.
Pin It
Bekeken: 5183x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/