Alkmaar Centraal


Karavaan richtte vorig jaar tijdens de Kunst tot de Nacht het Ministerie van Alkmaarse Zaken op. Dit krijgt nu een vervolg. Op zaterdag 23 maart worden de zes kersverse ministers van het Ministerie op theatrale wijze de eed afgenomen en worden ze ceremonieel benoemd.

Alkmaarders zijn van harte uitgenodigd om tegen de ceremonie aan te bemoeien bij het bordes van het Alkmaarse stadhuis in de Langestraat. Publiek is vanaf 13:00 uur welkom om de nieuwe ministerraad aan te moedigen, of juist uit te joelen. Ontdek welke inwoners het tot minister hebben geschopt en welke portefeuille zij krijgen.

Dit jaar draaien de voorstellingen van Karavaan rondom het thema Eigen grond. Onder leiding van de 'Permanent Presiderend Voorzitter van het Ministerie van Alkmaarse Zaken', de Belgische theatermaker Brecht Hermans, gaat het Ministerie in openbare etappes de straat op om reacties op te halen en discussies en gesprekken te voeren. Het Ministerie doet op vrolijke wijze (on)officieel onderzoek naar wat Alkmaar zo Alkmaars maakt.

Kijk voor meer informatie op ministerievanalkmaarsezaken.nl. (Foto: Karavaan)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl