Alkmaar Centraal


Fanfare Korps Nationale Reserve (FKNR) verzorgt een concert op 23 maart in TAQA Theater de Vest voor Alkmaarse oorlogsveteranen. Op initiatief van gemeente Alkmaar zijn ook de burgemeesters en veteranen uit Heerhugowaard en Langedijk uitgenodigd voor deze speciale avond. Inmiddels zijn er geen kaartjes meer beschikbaar.

De 55 musici van het FKNR brengen onder leiding van Kapitein Alfred Willering een spectaculair, avondvullend en afwisselend programma met klassieke en eigentijdse concertwerken, lichte muziek en uiteraard enkele (militaire) marsen. Veteranen kregen twee tickets aangeboden, maar inmiddels zijn er geen kaarten meer beschikbaar. Het concert is een try-out voor het concert dat de fanfare op 30 maart in Amersfoort geeft.

Het concert kreeg de naam ‘Henk & Vrienden’ omdat bugelspeler Sergeant-Majoor Henk Meijer die avond voor de laatste keer meespeelt. De heer Meijer heeft zich vanaf 1986 ingezet voor het fanfarekorps. Bij zijn afscheidsconcert zijn ook vrienden en familie aanwezig.

Het FKNR is een fanfareorkest van de Koninklijke Landmacht en treedt meestal op voor de landmacht, het Korps Nationale Reserve en het Ministerie van Defensie. Meer informatie op fknr.nl. (foto: FKNR)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl