Alkmaar Centraal


De lijst van Intertoys-winkels die moeten sluiten is toch langer geworden. Donderdagmiddag werd duidelijk dat naast de 91 filialen die vrijdag al waren aangekondigd nog eens 62 extra dicht moeten, daaronder valt ook de Alkmaarse vestiging in de Langestraat. De eigenaar van de franchisevestiging in Heerhugowaard is juist in overleg met de curatoren om de vestiging in Den Helder over te nemen.

Op 21 februari maakte Intertoys bekend dat ze de deuren gaan sluiten vanwege het faillissement. Er volgde fikse drukte bij de winkel, die onder andere aankondigde dat alle cadeaukaarten binnen een paar dagen verzilverd moesten worden. Vorige week liet Green Swan, het Portugese bedrijf dat Intertoys heeft overgenomen, weten dat ze een aantal winkels afstoten om een doorstart te kunnen maken.

Volgens een woordvoerder van de speelgoedketen gaan de deuren van de winkels op de lijst waarschijnlijk in de tweede helft van mei dicht, omdat de huurcontracten van de panden aan het einde van die maand aflopen. Intertoys houdt er nu nog een opheffingsverkoop.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl