Alkmaar Centraal


Zaterdag 6 en zondag 7 april speelt Oberon’s musicalgroep van kinderen tussen de 14 en 21 jaar de musical CATS in Theater De Vest. De musical speelt zich af in een kattenasiel en brengt alle karakters van de katten mooi tot leven. Speciale gast is Stichting Zwerfdier, waar katten in Alkmaar en omgeving een plaats hebben als het leven voor hen moeilijk wordt.

Het tijdloze verhaal van CATS, naar het Nederlands vertaald door Gerrit Komrij, raakt zowel jong als oud: het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar in het kattenasiel. De ‘Jelliclekatten’ vieren hun grote bal. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren voor een nieuw kattenleven. Glamourcat Grizabella keert juist op deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar verdriet willen ze niets meer van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurk Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. Waarna de wijze oude kater uitgerekend Grizabella verkiest om herboren te worden...

De musical begint op 6 april om 20:30 uur en op 7 april om 14:00 uur. Kaartjes vanaf 16 euro zijn te bestellen via oberontheater.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl