Alkmaar Centraal


Wanneer de zomertijd ingaat start traditiegetrouw het outdoorseizoen. Outdoorpark Alkmaar opent daarom precies op die dag, zondag 31 maart, weer de deuren en mag iedereen gratis de obstakels in het park proberen te overwinnen. Ook klinkt er gezellige muziek en zijn er luchtkussens om op te springen. Wie de tocht door het park succesvol voltooit mag na afloop voor een euro zwemmen in zwembad Hoornse Vaart.

In het groene en overzichtelijke Outdoorpark Alkmaar staat het Obstacle Run parcours centraal. Wie niet nat of vies wil worden kan een droge route volgen.  Er zijn ook andere activiteiten te reserveren zoals teamspellen, boogschieten en Archery Tag. Leuk voor een verjaardag of personeelsuitje. De organisatie biedt een divers aanbod aan activiteiten voor groepen van 8 tot wel 500 personen. Op de woensdagavond en in vakanties kan je ook zelfstandig of onder begeleiding over het klimparcours.

Outdoorpark Alkmaar is 31 maart open van 11:00 tot 14:00 uur. Toegang is op deze openingsdag gratis. En toch krijg je een goodiebag met een kaartje zodat je voor 1 euro kunt zwemmen in de Hoornse Vaart. Meer info op outdoorparkalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl