In Huis van de Wijk De Alkenhorst is het zondag 31 maart weer tijd voor de tweemaandelijkse reisverhalensessie gepresenteerd door wijkbewoners. Iedereen is van harte welkom om de inspirerende presentatie bij te wonen over het Zwarte Woud en de Elzas.

Prachtige foto's illustreren de omgeving van buurland Duitsland tijdens de koude kerstdagen. Tal van steden zijn volgens de vertellers een bezoek waard en ze hebben historische hoogtepunten en bezienswaardigheden vastgelegd. Van de gotische kathedraal van St. Stephan tot het middeleeuwse Riquewehr. Ook het natuurschoon rond Titisee, Hexenloch en Triberg is terug te zien tijdens de presentatie.

Iedere twee maanden vertellen bewoners in Alkmaar West over bijzondere reizen aan de hand van foto's. Het wijksteunpunt wil hiermee de gelegenheid creëren om foto's aan een groter publiek te laten zien ter informatie en inspiratie. De Alkenhorst is nog op zoek naar fotografen voor de data 29 september en 24 november. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De presentatie begint om 14:00 uur en eindigt rond 16:30 uur. Entree bedraagt 2,50 euro inclusief een kop koffie of thee.

 
Bekeken: 1875x