Roeiers van de Alkmaarse roeivereniging ARZV zijn de hele winter op het water actief gebleven, behalve als de weersomstandigheden echt te bar werden. Nu is het nieuwe zomerseizoen in aantocht. Voor iedereen die zich afvraagt of roeien iets voor hem of haar is, wordt zaterdag 6 april de Lentedag georganiseerd.

De Lentedag is een open dag waarop iedereen van jong tot oud kennis kan maken met ARZV en wat er allemaal te doen is bij de vereniging. Test je conditie en coördinatie op een roei-ergometer of ga op rondleiding met een ervaren instructeur, onder andere door de loodsen. In de kantine staat de koffie, thee, frisdrank en wat lekkers klaar. Wie de smaak te pakken krijgt kan lid worden en ook aan roeiwedstrijden gaan meedoen, maar er zijn ook leuke activiteiten en zelfs gezellige (roei)uitjes naar het buitenland.

Wie graag eens een wedstrijd wil bijwonen kan dat al op 14 april. Dan organiseert ARZV een landelijke AA-wedstrijd over 4 kilometer.

De open dag duurt van  11:30 tot 13:30 uur. ARZV is gevestigd aan de Beverdam 1, langs de Hoornsevaart. Meer informatie op roei.arzv.nl.
Pin It
Bekeken: 2359x
https://ee.itk.ac.id/data/