Woensdagochtend is de bewoonster van een appartement aan de Biesboschstraat in Alkmaar zwaargewond geraakt bij een binnenbrand. De melding was in eerste instantie 'brandgerucht' maar werd al snel opgeschaald naar 'middel' en 'groot'. De opschaling had te maken met het type gebouw en de impact van het incident op de eerste hulpverleners.

Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse, de piloot zette de machine vlak naast het voorbij rijdende verkeer neer op de kruising Edisonweg/Nieuwe Schermerweg. Het slachtoffer lag toen al in de ambulance maar er werd besloten om door te vliegen omdat de situatie in een ander, afgesloten appartement nog onduidelijk was. Een aantal appartementen zijn ontruimd.
Pin It
Bekeken: 5022x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/