De vrouw die gisteren uit een brandend appartement aan de Alkmaarse Biesboschstraat werd gered, is overleden. Dat bevestigt een politiewoordvoerder tegenover mediapartner NH Nieuws. De bewoonster van het appartement overleed in het ziekenhuis. Over de doodsoorzaak wordt nog geen uitspraak gedaan.

Omwonenden sloegen woensdagochtend alarm toen de brand uitbrak, maar de rook was op dat moment al doorgedrongen tot de gang op de verdieping. Terwijl de brandweer de bewoonster uit haar appartement redde, werd uit voorzorg een deel van de andere bewoners geëvacueerd.

Rond 8:00 uur was het vuur onder controle en konden de meeste bewoners weer terug naar huis. Het stembureau in het appartementencomplex bleef echter de hele dag dicht. Stemmers werden doorverwezen naar stembureaus in de omgeving.
Pin It
Bekeken: 3251x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/