Zondag 6 april wordt een fietstocht voor 55-plussers georganiseerd vanuit de binnenstad van Alkmaar. Naast dat het een gezellig en beweeglijk dagje uit moet worden, is het doel bekendheid te genereren voor Inviplay, een website die als prikbord dient voor gezellige beweegactiviteiten met name voor 55-plussers in en om Alkmaar.

Paul Keurentjes, bedenker van Inviplay: "We spreken vaak ouderen die alleen thuis zitten op zoek zijn iemand om mee te wandelen of fietsen. Via Inviplay krijgen ze nu uitnodigingen van deze activiteiten, of ze organiseren zelf wat". Inviplay helpt deze mensen om met elkaar in contact te komen en samen in beweging te blijven, de fietstocht is hier een mooi voorbeeld van.

Op 6 april wordt om 10:00 uur gestart met een kopje koffie bij de Univé-winkel aan de Koorstraat. Daarna wordt rond 30 kilometer gefietst, op de gewone fiets of de e-bike. De trip duurt tot ongeveer 14:00 uur. Voor een lunchpakketje wordt gezorgd. Deelname is gratis en aanmelden kan -hier-.

Op Inviplay.nl kun je na aanmelding/inloggen activiteiten plaatsen of je ervoor opgeven. Het is mogelijk om voorkeuren aan te geven, zodat je automatisch notificatie krijgt als iemand een favoriete activiteit organiseert. Gemeente Alkmaar en Alkmaar Sport ondersteunen het initiatief. (foto: pexels.com)
Pin It
Bekeken: 2787x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/