Het provincieteam de Noord-Holland Knights won twee zilveren en één bronzen medaille tijdens de nationale kampioenschappen van Skills Talents, de teamvakwedstrijden voor vmbo. De ontknoping vond op donderdag plaats in de RAI in Amsterdam. Daar streden 315 vmbo-leerlingen om Nederlands kampioen te worden in hun vakrichting.

De prijsuitreiking bestond uit twee categorieën: die van 'beste provincieteam' en die van 'beste school per wedstrijdrichting'. De gouden medaille ging naar het team van de provincie Zeeland, Noord-Holland wist de zilveren medaille veilig te stellen.

Het Alkmaarse Van der Meij College deed goede zaken met een vierde plek binnen de categorie Horeca, Bakkerij & Recreatie, een negende plak bij de categorie Produceren, Installeren & Energie en een zilveren medaille voor Zorg & Welzijn. Het eveneens Alkmaarse Clusius College wist een achtste plek te veroveren in de categorie Bloemwerk

Het nationaal kampioenschap wordt georganiseerd om de passie voor vakmanschap te stimuleren, het beroepsonderwijs te promoten én jongeren een bijzondere leerervaring te geven. Het volgende nationale kampioenschap voor beroepen vindt plaats van 4 tot en met 6 maart 2020 in Leeuwarden.
Pin It
Bekeken: 2052x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/