Donderdag speelde DAW Heren 1 de inhaalwedstrijd uit tegen directe concurrent DJK-ZAR H1 in Amsterdam. Vanwege ziekte waren er twee invallers. Na een gelijke strijd werd de wedstrijd in het laatste kwart weggegeven, met als resultaat een 10-6 uitslag.

DAW startte sterk en Daan de Jong scoorde als eerste. DJK-ZAR had veel moeite met het afronden van aanvallen en wist alleen te scoren wanneer een DAW-speler straftijd uitzat. Uiteindelijk eindigde het kwart in 2-2. In de tweede kwart scoorden de Amsterdammers twee keer kort achter elkaar en ze konden die voorsprong de rest van de periode vasthouden. Beide partijen vonden nog één keer het net, voor een ruststand van 5-3. In de derde periode trok DAW het gat dicht met twee doelpunten uit overtalsituaties. Echter, vanuit gecreëerde 'één-nul situaties' werd niet gescoord. DJK-ZAR vond nog eenmaal het net voor een 6-5 tussenstand.

Het laatste kwart ging het Alkmaarse team fel van start. Dat leverde een benutte strafworp op, maar weer werden één-nul situaties niet afgemaakt. DJK-ZAR wist hier goed gebruik van te maken en zo stond het na anderhalve minuut spelen ineens 8-6. Daarna heeft DAW nog zes keer een overtalsituatie onbenut gelaten. Met het slordige spel werd feitelijk de wedstrijd weggeven. Uiteindelijk scoorde de thuisploeg nog twee keer extra en eindigde de wedstrijd met 10-6.

DAW staat met nog vier wedstrijden te gaan op een achtste plaats in de 3e Bondsklasse B. Een zesde plaats is dit seizoen wellicht nog haalbaar, maar er moet ook nog gewaakt worden voor de nummers negen en tien.
Bekeken: 1934x