De 19-jarige Fabiënne Bakker uit Alkmaar is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot beste gastvrouw. Ze won de prijs op de MBO World Skills, een evenement waarin mensen van het middelbaar beroepsonderwijs in elk vakgebied hun 'skills' kunnen laten zien.

Fabiënne won in de categorie 'gastvrouw'. En dat deed ze voor de tweede keer op rij. Een talent kan je haar wel noemen: er komt namelijk veel kijken om de beste gastvrouw of heer van Nederland te worden. "Ik moest laten zien dat ik alle fijne kneepjes van het vak beheers. Het serveren van een lunch tot decanteren van wijnen en cocktails maken". Waar ze het meeste in uitblinkt? "Het trancheren van de zalm", legt ze met trots uit aan mediapartner NH Nieuws.

Vrijdagavond werd ze, net als vorig jaar, verkozen tot de beste van Nederland. Maar tijd om lang na te genieten heeft ze niet. Door de eerste plek heeft ze zich gekwalificeerd voor het wereldkampioenschap in Rusland aankomende zomer. De hoogste tijd om voor te bereiden, want de concurrentie is groot. "Over de hele wereld komen de beste gastvrouwen en heren naar Rusland om te laten zien wat ze kunnen", vertelt de Alkmaarse.

Het wereldkampioenschap MBO Skills is in augustus in het Russische Kazan.
Pin It
Bekeken: 4154x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/