Al 80 jaar is de voetbalvereniging Kolping Boys een begrip in Alkmaar en omstreken. En dat moet gevierd worden. Vrijdag 29 maart viert de club haar jubileum met een groots feest. Niemand minder dan Telstar-directeur Pieter de Waard trapt de avond af.

Naast de happy hour, aangeboden door de Vriendenclub Kolping, staat ook de 'Wie kent Kolping'-quiz op het feestprogramma. DJ Frank van der Hoek draait de plaatjes aan elkaar en zal veilingmeester Jan Kramer een grote veiling verzorgen. De opbrengsten van de veiling is voor het goede doel, namelijk de renovatie van de kleedkamers. Er zijn veel leuke veilingkavels, waaronder het verbinden van je naam aan de tribune of kleedkamer.

De feestavond begint om 19:00 uur en iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt is van harte welkom. Inschrijven voor de avond kan gratis via een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Wie niet aanwezig kan zijn maar wel graag een bod wil doen op een kavel, kan alvast een bod uitbrengen via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2651x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/