Het Alkmaarse winkelcentrum De Mare heeft de KVO thema-ster Overvallenpreventie verdiend. "Een groot compliment", Twitterde wethouder Pieter Dijkman, nadat hij het bijbehorende certificaat mocht uitreiken. Winkelcentra kunnen de thema-ster bemachtigen met een brede aanpak in de strijd tegen overvallen.

Samen met een projectgroep van Winkelcentrum De Mare, die bestaat uit ondernemers, beheer, gemeente, woningcorporaties, beveiliging, BOA’s, politie, ondernemers, brandweer en het Centrum Criminaliteitspreventie & Veiligheid is gewerkt aan onder meer goede verlichting, training, veiligere parkeerterreinen en voorlichting van ondernemers. Ook heeft een schouw overdag en in de avond van het gebied plaatsgevonden.

De Mare had al drie reguliere KVO sterren vanwege de maatregelen die genomen zijn voor het verhogen van de veiligheid. Het maximum is vijf. De derde ster vervalt overigens op 15 april, maar als het extra thema-certificaat een indicator is, dan moet het  geen probleem om deze opnieuw te behalen.

 
Pin It
Bekeken: 2679x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/