Alkmaar Centraal


De afgelopen weken stonden de woensdagmiddagen in gemeente Alkmaar in het teken van de voorrondes van Schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door Alcmaria Victrix in samenwerking met Alkmaar Sport. Bijna honderd teams met jongens en meisjes uit groepen 5, 6, 7 en 8 probeerden zich te plaatsen voor de gemeentelijke finaledagen. Woensdag 3 april zijn de wedstrijden voor teams uit groep 5/6 en woensdag 17 april voor teams uit groep 7/8.

Veel teams uit groep 7/8 toonden hun kracht al door zich te plaatsen zonder ook maar één wedstrijd in de voorronde te verliezen. De finaledag op de velden van Alcmaria Victrix begint om 14:30 uur en rond 16:00 uur starten de finales voor zowel de jongens als de meisjes. De prijsuitreiking vindt buiten voor de kantine plaats, direct na de finale. De winnaars mogen op woensdag 15 mei naar de regiofinale bij SV Kleine Sluis in Anna Paulowna.

De finaledag voor de finalisten van de teams uit groep 5/6 vindt twee weken eerder plaats. Deze dag begint ook om 14:30 uur, maar zal duren tot 17:00 uur. De winnende jongens- en meisjesteams spelen woensdag 22 mei de regiofinales bij SVW’27 in Heerhugowaard.

Iedereen is natuurlijk welkom om hun favoriete team(s) aan te komen moedigen. Meer informatie is te vinden alkmaarsport.nl/Schoolvoetbaltoernooi2019.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl