De jaarlijkse Belastingaangifte moet weer gedaan worden. Vanaf 1 maart is het mogelijk om dit online te doen via de website van de Belastingdienst. Uiterlijk 1 mei dient de aangifte definitief te zijn ingediend. Deze tijdsdruk kan bij veel mensen tot de nodige stress leiden, ook omdat het invullen van het online formulier soms erg lastig kan zijn. Inwoners van Oudorp kunnen daarom gratis hulp en advies krijgen bij het invullen van hun Belastingaangifte over 2018.

Op donderdag 11 april in Wijkcentrum de Wachter, en op dinsdag 16 april in Wijkcentrum de Oever, zal een deskundige op belastinggebied aanwezig zijn. Deze kan al uw vragen beantwoorden en u helpen bij het indienen van de aangifte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het invullen van zaken als vermogensbelasting, hypotheekrenteaftrek of een erfenis. Het aanmelden voor dit gratis advies kan in de spreekuren van Voor Mekaar Oudorp.
Pin It
Bekeken: 2930x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/