Donderdagochtend ging voor 1300 scholieren van 46 middelbare scholen de regionale finale van Olympic Moves van start. In Sportcomplex De Meent Bauerfeind in Alkmaar werd om 9:00 uur het startschot gegeven door sportwethouder Pieter Dijkman .

Na de opening verspreidden de scholieren zich over negen verschillende sportlocaties in Alkmaar om tijdens één dag te strijden op de onderdelen badminton, handbal, tennis, streetdance, hockey softbal en, dit jaar voor het eerst, zaalvoetbal. De finalisten reizen op 7 juni naar Sportcentrum Papendal om de landelijke finale te spelen.

Olympic Moves is een jaarlijkse competitie tussen scholen uit het voortgezet onderwijs en is sinds 2003 met 150.000 deelnemers uitgegroeid tot de grootste schoolsportcompetitie van Nederland .
Pin It
Bekeken: 2271x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/