Alkmaar Centraal


Nadat vorige maand Intertoys en Cool Cat al over de kop gingen, ging ook de Op = Op Voordeelshop failliet. Medewerkers van de 141 Nederlandse vestigingen kregen dit maandag 25 maart te horen. Ook in Alkmaar en Heerhugowaard zijn vestigingen. De Waardse shop is een franchise en was daarom sowieso veilig. De Alkmaarse winkel kan nu hopen op een doorstart.

Er is een akkoord bereikt over een doorstart van Op=Op Voordeelshop. De curatoren van het failliete bedrijf hebben dat tegenover de NOS bevestigd. Het bedrijf was de afgelopen jaren (te) snel gegroeid, met financiële stabiliteit als gevolg. Na het faillissement bleven de winkels in bedrijf, terwijl curatoren naar een koper zochten. De webshop ging wel dicht.

Na onderhandeling met meerdere investeerders is met één van hen een akkoord bereikt. De nieuwe eigenaar wil met het zittende bestuur verder, maar veel meer dan dat is nog niet bekend. Zo is nog niet duidelijk of er filialen worden gesloten en zo ja, welke.

De Op=Op Voordeelshop bestaat 22 jaar en is vooral bekend door de verkoop van A-merken van verzorgings- en huishoudproducten tegen lage prijzen. Twee jaar geleden nam de winkelketen nog 31 winkels van Blokker over, met het doel om door te groeien naar 300 winkels. (foto: Facebook / Op = Op Voordeelshop)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl