Alkmaar Centraal


In het kader van Dag & Dauw worden op dinsdag 9 april twee verschillende activiteiten georganiseerd voor en door senioren. Bij Artiance staat een workshop Braziliaanse carnavalsmuziek op het programma en in Theater De Vest is een dinsdagmatinee.

Tijdens deze muziekworkshop laat docent Louis Carlebur deelnemers kennismaken met de swingende ritmes die gespeeld worden bij het Braziliaans Carnaval. Met verschillende Zuid-Amerikaanse slaginstrumenten wordt gewerkt aan een uitdagend muziekstuk waarop het moeilijk is om stil te blijven staan. Deze workshop vindt plaats tussen 10:00 en 11:30 uur.

Theater De Vest heeft in de Kleine Zaal de komedie 't Is Nogal Fris Voor De Tijd Van Het Jaar' geprogrammeerd. Trudy Labij en Frans Mulder creëerden samen een eenmalige voorstelling, waarbij twee onthutsend eerlijke en meedogenloos geestige solo’s naadloos in elkaar overgaan. Ze vertellen en zingen over hun levens, liefdes, ouders en carrières, filosoferen over het heden en de nabije toekomst en maken zich met veel plezier kwaad over zaken waar een mens toch niks aan kan veranderen. Met als grondgedachte: laten we het samen doen, want ‘’t Is Nogal Fris Voor De Tijd Van Het Jaar’.

Dag & Dauw activiteiten kosten 4,50 euro bij online ticketverkoop en 5 contant ter plekke. De matinee kost echter 18,50 euro, inclusief garderobe en drankje. Meer informatie is te vinden op dagendauwagenda.nl. (foto: Ben van Duin)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl