Alkmaar Centraal


Wie wil helpen om baby’s een goede start te geven kan terecht tijdens de actieweek Lentekriebels bij Stichting Babyspullen. De stichting is op zoek naar vrijwilligers die in de week van 15 tot en met 19 april de handen uit de mouwen willen steken om mooie babystartpakketten te maken. In het magazijn in Heerhugowaard wacht namelijk een grote voorraad gedoneerde babyspullen om gesorteerd en verpakt te worden.

Een goede start is niet voor iedere baby weggelegd. De stichting wil de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen en verstrekt de pakketten via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

Tijdens de actieweek kunnen vrijwilligers, individueel of in groepsverband, zich opgeven voor één of meerdere dagdelen. Op de website staat het werkschema vermeld. De stichting zorgt voor een goede sfeer, koffie en thee met lente-lekkernijen. Wie dat wil krijgt een mooie actiefoto die gebruikt kan worden op social media.

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij het dagdeel en het aantal personen. Stichting Babyspullen is gevestigd aan de Nijverheidsplein 2F in Heerhugowaard.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl