Alkmaar Centraal


Alkmaar Sport organiseerde zondag in samenwerking met diverse Oosterse vechtsportverenigingen de 2e Dag der Krijgskunsten in Sporthal De Oosterhout. Bezoekers konden de hele middag genieten van verschillende demo’s en workshops.

‘’De eerste editie van de Dag der Krijgskunsten was een groot succes. De organisatie kreeg veel positieve reacties van bezoekers en we hebben daarom besloten om het dit jaar weer te organiseren. We hebben dit jaar nog groter uitgepakt dan de eerste editie,’’ vertelt John Kager van Alkmaar Sport. Tot grote tevredenheid van de organisatie waren ondanks het mooie weer de tribunes en matten door de dag heen goed gevuld en werd er volop genoten door zowel deelnemers als toeschouwers.

Het initiatief is afkomstig van diverse vechtsportverenigingen, die met de open dag een podium willen creëren voor hun tak van sport. Aikido Yuishinkai Alkmaar, Budoclub Hajime, Falun Gong, Systema Alkmaar, Beentjes Judosport, Karate Funakoshi, Keluarga Pencak Silat Nusantara, Randers Budosporten, Karate do Kaizen en Bushido Verboom is de lange lijst namen van verenigingen die aan de dag deelnamen.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp maakte er een fotoserie die op onze Facebookpagina te zien is.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl