Alkmaar Centraal


De Historische Vereniging Alkmaar is alweer druk bezig met de voorbereidingen van de eervolle Puienprijs. Iedere twee jaar wordt deze prijs uitgereikt aan panden met de fraaiste voorgevels. Panden in de binnenstad en de omringende oude wijken kunnen aan deze wedstrijd meedoen. Voorwaarde is dat het pand recentelijk verbouwd, gerenoveerd of gerestaureerd moet zijn. Nieuwe panden, gebouwd in een historische omgeving, kunnen ook aangemeld worden.

De vereniging inventariseert momenteel alle gerealiseerde bouwplannen van de afgelopen twee jaar, maar het helpt als eigenaren, architecten en  initiatiefnemers zelf ook panden aanmelden. Daarna wordt een selectie gemaakt van panden die voor een nominatie in aanmerking komen. Aanmelden van panden kan via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vereniging ontvangt hierbij graag een foto van de oude en de nieuwe situatie.

In augustus worden de nominaties bekend gemaakt. Op 13 november worden op de Puienprijsavond de winnaars bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie op de website van de Historische Vereniging Alkmaar. Op de foto de winnaar in 2017 in de categorie zakelijke panden. (Foto: HVA)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl