Alkmaar Centraal


De Alkmaarse Wandel2daagse is een prima training voor wandelaars die zich willen voorbereiden voor de Avond4daagse of de Plus Wandel4daagse. Samen met AlkmaarSport hebben de wandelcoaches van Klaar mee- Loop mee mooie wandeltochten uitgezet voor de Wandel2daagse op 6 en 7 mei.

De route leidt langs diverse molens in en om Alkmaar en er is keuze tussen een tocht van 6 en 12 kilometer. Onderweg vertellen de wandelcoaches allerlei leuke details over wat zich langs de route bevindt. Wie liever alleen wil lopen kan met de geleverde routebeschrijving uit de voeten. Wie beide dagen de route voltooid heeft krijgt een leuke herinnering uitgereikt.

Op maandag 6 en dinsdag 7 mei kunnen wandelaars vanaf 19:00 uur starten vanaf Wijkcentrum de Alkenhorst, Schelfhoutlaan 4 in De Hoef. Aanmelden kan via AlkmaarSport en kost 5 euro per persoon. Op de dag zelf aanmelden kost 7,50 euro. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Sport Vitaal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl