Alkmaar Centraal


Zaterdag deden meer dan veertig mensen mee aan de gezellige fietstocht die via de website Inviplay was georganiseerd. De tocht was in eerste instantie bedoeld voor zo’n twintig 55-plussers, maar vanwege het aantal aanmeldingen werd dat aantal verdubbeld. En toen moesten zelfs nog mensen teleurgesteld worden.

Er werd verzameld in de Univé winkel aan de Koorstraat. De meeste mensen kenden elkaar niet, maar dat veranderde onderweg en tijdens het kopje koffie halverwege. Dit past precies bij de gedachte achter Inviplay: mensen met elkaar in contact brengen en samen in beweging blijven.

Boaz Keurentjes: "Er wilden zelfs meer mensen mee, zij zullen moeten wachten op een nieuwe fietstocht. Of nog beter: ze kunnen zelf een oproepplaatsen om samen te fietsen. Handig: mensen kunnen op inviplay.nl/register aangeven welke activiteiten ze leuk vinden, dan krijgen ze uitnodigingen wanneer iemand iets organiseert."

Iedereen kan een sportieve activiteit gratis aanmelden bij Inviplay, of het nou gaat om fietsen, hardlopen, jeu de boulen of wat dan ook. Je hoeft je alleen even aan te melden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl