Alkmaar Centraal


In het paasweekend van 20 tot en met 22 april organiseert de Koel310 de tweede editie van Smaakmakend Festival Alkmaar. In een groene oase naast het culturele centrum biedt het outdoor foodtruckfestival eten, drinken en vermaak voor de hele familie

De vele duurzame en biologische foodtrucks bieden de lekkerste specialiteiten, bereid met ingrediënten uit alle windstreken. Van oosterse falafel, Indische roti, Argentijnse steak tot Hollandse poffertjes. Vlees, vis of vegetarisch. Voor het wijnplein is een selectie gemaakt van high-end wijnen van de beste wijnhuizen, die worden geschonken in mooie glazen. De bierdrinker komt aan zijn trekken in de biertuin, met heerlijke speciaalbiertjes van lokale brouwers. Voor de kleine drinkers staat de limonade koud.

De speelgoedkoning van Altoys verzorgt disco dansen, spelletjes, schminken en springkussens, zodat ook kinderen zich uitstekend zullen vermaken.

Op de zaterdag zijn te gekke 60's bandjes te zien en te horen zoals Seaside Stringers en de huisband van join the band sessions, BacktoBasix. Zondag heersen er Caribische sferen dankzij een live-band vanuit het zonovergoten Caribisch Zomercarnaval Rotterdam, samen met alle toeters & bellen. Maandag is de dag van de paashaas. Een vaderlandse traditie dus Nederlandse muzikanten en (tussen 13:00 en 14:00 uur) een grote zoektocht naar de lekkerste eieren met super leuke verrassingen.

De keukens zijn op alle drie de dagen geopend van 13:00 tot 21:00 en toegang is gratis. Meer op koel310.nl en op Facebook.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl