Alkmaar Centraal


Dinsdagavond zijn zeker twee mensen gewond geraakt bij een ongeval op de Ommering (N242) bij Alkmaar. Twee betrokken bestuurders zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

In verband met de wedstrijd van de Oranje vrouwen in het AFAS Stadion stond de rechterbaan van de N242 ter hoogte van de afslag naar het stadion stil. De linkerbaan was wel vrij en daar kon het verkeer gewoon doorrijden. De bestuurder van een rode bestelbus had veel te laat in de gaten dat het verkeer voor hem afremde of al stilstond en klapte hard achterop een grijze Nissan Pixo, die op zijn beurt weer tegen de achterkant reed van een Fiat Cinquecento met daarin onder andere twee jonge kinderen.

De Pixo draaide door de klap om en de bestelbus eindigde in de berm. Beide bestuurders zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de kinderen hebben als troost een beertje van het ambulancepersoneel gekregen.

De auto's zijn door een berger afgevoerd, De N242 richting de A9 is tijdelijk afgesloten geweest, het verkeer dat er al stond is teruggeleid naar de dichtstbijzijnde afrit.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl