Alkmaar Centraal


Woensdagavond 17 april presenteert Veerle Wagenaar haar boek 'Ontdek je ware veerkracht' in de bibliotheek Alkmaar centrum. De hooggevoelige Alkmaarse ziet in haar praktijk steeds meer jongeren die vastlopen. Ze lijken de veerkracht te missen om met tegenslagen om te gaan. Daarom beschrijft zij in haar tweede boek hoe (jong) volwassenen de veerkracht in zichzelf kunt ontdekken.

“Wij hebben allemaal een veerkracht in ons. Deze veerkracht is onze kracht om door te zetten in situaties als het even tegenzit. Veerkracht is niet tastbaar maar een gevoel waarop de manier hoe jij handelt en ziet,” vertelt Veerle. Ze gebruikt in haar boek voorbeelden van leuke en minder leuke situaties om te helpen je veerkracht te (her)ontdekken.

Veerle (1995) ontdekte tijdens haar opleiding tot verpleegkundige dat veel jongeren levensvragen en hulpvragen hebben die een specifieke oplossing vereisen. Sinds twee jaar begeleidt zij daarom kinderen, jongeren en jongvolwassenen in haar eigen praktijk, Coaching Veerkracht.

De boekpresentatie begint om 20:00 uur. Meer over Veerle en haar coaching op coachingveerkracht.com.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl