Zaterdag 13 april en zondag 14 april is het tienjarig jubileum van Record Store Day Nederland. Het is een dag om de liefde voor vinyl te vieren, met veel speciale en strikt gelimiteerde releases voor onafhankelijke platenzaken. Pop-Eye/Velvet Music in Alkmaar pakt de viering groots aan met vele gratis toegankelijke optredens. Onder andere Van Dik Hout, Starfish en Tea Rex zijn van de partij.

De winkel opent 's zaterdags om 09:00 uur en 's zondags om 12:00 uur. Iedereen die zaterdag voor de opening al in de rij staat krijgt bij aankomst een nummertje voor een eerlijk en rustig verloop, en daarbij een kopje koffie of thee. Zo kan iedereen op volgorde naar binnen om zijn of haar platen bemachtigen.

Pop-eye/Velvet Music is gelegen aan de Boterstraat 10.
Pin It
Bekeken: 2405x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/