Alkmaar Centraal


Stichting Animo organiseert woensdag 17 april een bijeenkomst over natuurinclusief bouwen en hoogbouw in het Alkmaarse wijkcentrum Overdie. Een panel van vertegenwoordigers van natuurorganisaties en de gemeente, een ecologisch adviseur en een architect geven hun visie. Hierna is het mogelijk vragen te stellen onder leiding van een discussieleider.

Naast het veranderende klimaat hebben we te maken met een teruglopend aantal plant- en diersoorten. Tegelijkertijd ligt er de komende jaren in Alkmaar een grote woningbouwopgave van duizenden woningen, en verstedelijking heeft tot gevolg dat er open ruimte en groen verdwijnt. In december is het Deltaplan Biodiversiteit gelanceerd als redmiddel voor plant- en diersoorten. Het plan roept iedereen, organisaties en particulieren op zich in te zetten om de biodiversiteit te ondersteunen en herstellen.

De bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:00 uur en is gratis. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stichting Animo in Alkmaar zet zich in voor behoud van natuur en een gezond milieu. Meer informatie is te vinden op animo-alkmaar.nl en samenvoorbiodiversiteit.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl