Record Store Day is een internationaal georganiseerde feestdag, waarop wereldwijd platenwinkels en platenlabels extra activiteiten organiseren om de branche te promoten. Dit jaar gebeurde dat voor de tiende keer en kwamen meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers op één dag wereldwijd bij elkaar.

Het unieke evenement vindt plaats in meer dan 2.000 onafhankelijke platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan en is daarmee het grootste en tegelijk het meest intieme muziekevenement ter wereld.

Uiteraard geeft iedere platenzaak daar lokaal een eigen invulling aan, en in Alkmaar gebeurde dat in de Boterstraat door Pop-eye/Velvet Music waar onder andere Van Dik Hout, Starfish en Tea Rex van de partij waren. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp was er ook en maakte een fotoserie die op onze Facebookpagina te zien is.
Pin It
Bekeken: 2607x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/