De karateka’s van Funakoshi hebben tijdens de tweede editie van de Strive and Struggle Cup in Den Bosch uitstekend gepresteerd. In sporthal de Maaspoort werden, te midden van bijna 300 deelnemers uit Nederland, België en Duitsland, maar liefst zeven podiumplaatsen behaald. Noor van der Veer en Nova Hoekema waren bij de kata jeugdwedstrijden goed voor goud. Nouri Meijer en Thomas Rasidin legden allebei beslag op de tweede plaats.

Ook bij de senioren was er eremetaal voor Funakoshi-leden. Maartje Randag verloor in de finale van de Apeldoornse Nancy Nuesink, maar pakte zo dus wel het zilver. Denise van den Berg en Niels de Vries gingen in de voorrondes onderuit, maar vochten zich beiden via de herkansingen knap terug naar de hoogst haalbare derde plaats.
Pin It
Bekeken: 2752x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/