De eerste officiële Week van Tweedehands Textiel is afgetrapt in Alkmaar. Tijdens de WvTT vraagt de ReShare Store in Alkmaar aandacht voor de huidige status van de textielwereld en de impact daarvan op mens en milieu, en ook voor de positieve flow van tweedehands. Zo werd zaterdag gratis stijladvies gegeven aan alle klanten, tussen alle gedoneerde kleding. Tot en met 26 april kunnen speciale kleedjes voor Koningsdag worden opgehaald in de Store.

De textielindustrie is een van de meest vervuilende sectoren ter wereld. Zo is voor de productie van een kilo katoen 10.000 liter water nodig, en dan zijn er nog de CO2-uitstoot en het gebruik van chemische (kleur)middelen. Er wordt meer textiel aangeschaft én afgedankt dan ooit tevoren, de kwaliteit neemt af en recycling blijft ver achter. Het belang van tweedehands textiel wordt dan ook steeds groter. Vandaar de Week van Tweedehands Textiel.

Tijdens de WvTT zijn er in de winkel activiteiten de website staat vol leuke artikelen en er zijn speciale kortingsacties. De week wordt afgesloten op passende wijze. De laatste dag is Koningsdag, dé dag dat heel Nederland bezig is met tweedehands spullen, waaronder textiel.
Pin It
Bekeken: 3108x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/