Dinsdagmiddag heeft een aanrijding plaatsgevonden op de kruising tussen de Hadewijchstraat en Koelmalaan. Een bestelbusje en fietser kwamen beiden uit de Hadewijchstraat, waarna het busje rechtsaf de Koelmalaan op wilde slaan. De fietser is hierbij in de dode hoek terecht gekomen, waardoor de bestuurder van het busje deze over het hoofd gezien heeft. Hierbij is de fietser geraakt door het afslaande voertuig.

Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen om de verwondingen van de fietser te onderzoeken. Deze vielen mee en de fietser hoefde niet naar het ziekenhuis gebracht te worden. Ook de schade aan zowel het busje als de fiets vielen mee. Medeweggebruikers die vanuit hun auto wilden zien wat er allemaal aan de hand was, hebben voor een korte kijkersfile gezorgd op de Koelmalaan.
Pin It
Bekeken: 2497x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/