Alkmaar Centraal


De Langedijker fractie van het CDA is niet blij met de gang van zaken rond de voorgenomen fusie  met Heerhugowaard. De wijze waarop wordt omgegaan met de wens van de inwoners van Sint Pancras en Koedijk creëert volgens het CDA een niet gewenst onderscheid tussen de verschillende kernen. Ook op het vlak van communicatie zijn er pijnpunten.

Daarom heeft de fractie met steun van Kleurrijk Langedijk burgemeester Leontien Kompier gevraagd om voor  woensdag 1 mei een extra raadsvergadering in te lassen. Fractievoorzitter Gerard Rep haalt als voorbeeld een bericht in het NHD aan waarin de sluiting van het gemeentehuis  op 1 september wordt aangekondigd zonder terwijl de raad nog niet was geïnformeerd.

Ook de in Alkmaar aangenomen motie waarin de Alkmaarse politiek de inwoners van Sint Pancras en Koedijk laat weten dat ze desgewenst van harte welkom zijn schiet hem in het verkeerde keelgat. Rep stelt dat de raad te laat en zelfs verkeerd wordt ingelicht en wil voorkomen dat er een onderzoek wordt gestart zonder inspraak van de raad.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl