Alkmaar Centraal


Zaterdagmiddag rukte de brandweer uit naar het Shell tankstation aan de Kennemerstraatweg in Alkmaar in verband met een melding 'Ongeval Buiten'. Eenmaal ter plaatse werd een kapotgetrokken vulslang aangetroffen.

Het bleek te gaan om één van de dieselpompen waarbij het vermoeden bestond dat een automobilist is weggereden terwijl het vulpistool nog in de vulopening van de tank stak. De installatie is zo gemaakt dat het vulpistool dan loslaat van de slang en de pomp afslaat zodat er geen brandstof meer vloeit.

Een getuige wist echter te melden dat een tankende automobilist het vulpistool in zijn tank stak maar de diesel er tussen het pistool en de slang uit spoot. Toen de man het tankpistool uit de tank wilde halen schoot het pistool helemaal los van de slang. Na diverse vruchteloze pogingen om in contact te komen met Shell heeft hij het vulpistool aan de kant gelegd en zijn weg vervolgd.

Hoe de slang defect is geraakt is nog niet duidelijk, maar zal de komende dagen bepaald worden aan de hand van de camerabeelden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl