Meer dan zestig vrijwilligers hebben zondag op paddle boards de wateren in Alkmaar schoongemaakt. De buit: een enorme hoeveelheid plasticbekers en zakken vol met flessen; de naslag van een gezellige Koningsdag.  Het is niet voor het eerst dat de groep van Sup it UP deze schoonmaakactie organiseert. Vorig jaar haalde vrijwilligers volgens de groep ruim 250 kilo afval op.

De paddle boarders stonden er niet alleen voor, Stadswerk072 stond klaar met knijpers en zakken. De mensen van Actief Talent Alkmaar vergezelde de schoonmaakploeg met de Grachtwacht, de boot waar bakken met afval konden worden geleegd. En ook de leden van kano- en drakenbootvereniging Odysseus Dragons Alkmaar zijn later aangehaakt. (foto: Facebook / Je bent Alkmaarder als...)
Pin It
Bekeken: 2880x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/