Afgelopen woensdag hebben VBM Ontwikkeling, gespecialiseerd in projectontwikkeling van woningen, en Adapt, dat zich sterk maakt voor het behoud van erfgoed in Alkmaar, een sponsorovereenkomst voor de duur van drie jaar getekend. Namens VBM Ontwikkeling zette algemeen directeur Jac Vries zijn handtekening, waarnemend voorzitter André Bakker en secretaris Eddo Carels deden dit namens Adapt. Binnenkort zal bekend gemaakt worden welke tweede partij de andere hoofdsponsor van Adapt wordt.

VBM Ontwikkeling bestaat al zo'n 140 jaar en heeft diverse wijken in onder andere de regio Alkmaar en Heerhugowaard ontwikkeld, waaronder Vroonermeer-Zuid en Stad van de Zon. Jac de Vries is erg blij met de samenwerking met Adapt en ziet dit als een positieve stap voor beide partijen: "Wij herontwikkelen zelf geen erfgoed, maar bijna altijd nieuwbouw van woningen. Alkmaars erfgoed dragen we wel een warm hart toe. Voor ons is het behoud daarvan ook van commercieel belang voor een aantrekkelijke woningmarkt en een attractief woonmilieu in deze regio."

Adapt heeft een trouwe schare volgers die begaan zijn met het erfgoed in Alkmaar, zo blijkt uit statistieken van de website. Sinds 1 januari 2017 is de website al meer dan 92.000 keer bekeken.

(Foto: v.l.n.r. Jac Vries (alg. directeur VBM Ontwikkeling), Eddo Carels (secretaris Adapt), André Bakker (vice-voorzitter Adapt), foto gemaakt door René Pronk)
Pin It
Bekeken: 2547x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/