Alkmaar Centraal


Woensdag 8 mei dompelen Leo Blokhuis, zangeres Ricky Koole en zanger Ivan Peroti Theater De Vest onder in klanken uit de bakermat van vele muziekstijlen: New Orleans. Met hun band zullen zij nummers spelen van onder andere Louis Armstrong, Dr. John, Fats Domino en The Meters. Dankzij wandelende muziekencyclopedie Blokhuis steek je ook nog wat op.

New Orleans is altijd een bruisende smeltkroes geweest van onder andere Franse, Spaanse, Afrikaanse en Haïtiaanse invloeden. Daaruit ontpopten zich muziekstijlen als jazz, rhythm & blues, soul, rock en cajun. Na de succesvolle tournee in 2016 komen Leo en Ricky en de band terug met een aangepaste voorstelling. Aangesloten is Ivan Peroti, bekend van The Voice en als zanger van Sven Hammond Soul. Gebleven zijn de blazers van K.O. Brass, trio Ocobar en toetsenist Roel Spanjers.

Het avond New Orleans begint om 20:15 uur. Kaarten kosten 29 euro inclusief drankje en garderobe en zijn te koop via theaterdevest.nl of aan de balie van het Alkmaarse theater.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl