Podium onder de Toren eindigt het seizoen 2018-2019 op swingende wijze. Zaterdag 11 mei treedt in de dorpskerk van Grootschermer de Belgische achtmans-formatie Antwerp Gipsy-Ska Orkestra op.

Gipsy-Ska Orkestra geeft geweldige optredens en heeft publiek in vele landen al in vervoering gebracht. Ook op festivals als Lowlands. De thuishaven van de groep, is zoals de naam al aangeeft, Antwerpen. Deze Belgische stad heeft een rijke historie en is altijd een mix van culturen is geweest. Het nieuwste album ‘Black Panther’ van het orkest is net zo multicultureel als de havenstad zelf en bevat een mengeling van gypsy soul, roots reggae, Balkan beats en ska. “We spelen een uniek repertoire dat we zelf ontwikkeld hebben,” aldus bandleider Gregor Engelen.

Het optreden begint om 20:15 uur. Kaarten zijn te bestellen via podiumonderdetoren.nl.
Pin It
Bekeken: 2279x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/