Alkmaar gaat samen met elf andere gemeenten deelnemen aan een proef om betere hulp te bieden aan dak- of thuisloze jongeren. Het doel van staatssecretaris Paul Blokhuis dat eind 2021 de betrokken jongeren de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Naast Alkmaar hebben ook Amsterdam, Rotterdam, Den Haag ,Utrecht , Almere, Arnhem, Dordrecht, Enschede, Haarlem, Leiden en Purmerend zich aangemeld voor de pilot van het Actieprogramma Dak- en Thuisloze Jongeren dat nog voor de zomer moet beginnen.

Elke jongere krijgt dan één aanspreekpunt. “De kunst is: laten we mensen als geheel zien. En één regisseur erop zetten”, zo meldde de staatssecretaris al eerder tijdens een uitzending van Pauw. De lat ligt wat betreft Blokhuis meteen hoog: geen enkele jongere meer langer dan drie maanden in de opvang of op straat.
Pin It
Bekeken: 2346x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/