Alkmaar Centraal


Dinsdag 14 mei organiseert de Alkmaarse Buurderij een speciale avond waarbij klanten kennis kunnen maken met de boeren en producenten van de producten die via de Buurderij verkocht worden. De deuren van Vers aan de Stationsweg openen om 17:30 uur en om 20:00 uur is deze open avond afgelopen. De toegang is gratis.

Bij de Buurderij kunnen mensen rechtstreeks biologische en ambachtelijke producten kopen, rechtstreeks van de lokale producent. Denk hierbij aan onder andere groenten, sappen, vlees, kaas en zoete lekkernijen. Omdat er alleen geproduceerd wordt naar bestellingen is er geen sprake van verspilling. Tevens garandeert dit dat de geleverde producten vers zijn. De boer kan zijn eigen prijs bepalen en hoeft hierdoor geen rekening te houden met marges van eventuele tussenpartijen.

Tijdens deze avond leggen de boeren en producenten van alles uit over de producten die zij leveren, de herkomst van de ingrediënten en natuurlijk de boerderij zelf. Uiteraard is er de mogelijkheid om diverse producten te proeven. Onder degenen die een bestelling hebben geplaatst, worden een aantal producten verloot.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl